Grote belangstelling tussen Kunst en Kitsch Bij Barth

Tientallen mensen kwamen dinsdagmiddag 25 april met hun kostbaarheden naar de Bartholomeus Kerk in Poeldijk. Juwelier en Antiquair Chris van Waes was daar om de meegebrachte objecten te beoordelen op ouderdom en waarde.

Uit hele Westland en zelfs van daarbuiten kwamen mensen toegestroomd. Schilderijen, kleine meubels, sieraden, microscopen, oude bijbels, en talloze andere voorwerpen, passeerden de revue. Van Waes nam voor iedereen de tijd, waardoor sommigen wel even moesten wachten. Maar dat was geen enkel probleem, want de koffie was warm en er ontstond een gezellige drukte. Het was al avond toen de laatste mensen de kerk verlieten, sommigen een illusie armer, maar allemaal een ervaring rijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *