We zullen doorgaan!

Vrijdagavond 20 oktober waren er weer mooie geluiden te horen Bij Barth. Guus Westendorp vertolkte bekende en minder bekende nummers van Ramses Shaffy en diende deze op met anekdotes en historische feiten. De ontvangstruimte in de Bartholomeuskerk was met rode velours gordijnen intiem gehouden en de verlichting ronde het decor sfeervol af. Bijna 100 gasten mochten we ontvangen en die hebben allen net zo genoten van deze avond als wij zelf.

We zullen doorgaan was de tweede sessie waarbij niet alleen de muziek maar ook het verhaal rondom de persoon of band wordt gedeeld met het publiek. Op 1 december staat de derde avond in rij gepland met Crosby, Stills and Nash, Het Verhaal & De Muziek. Kaarten hiervoor zijn hier te bestellen via Ticketkantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *