Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Accordeonconcert Bij Barth

mei 24 @ 20:00 - 21:30

€7,50
Foto orkest

 

Vrijdag 24 mei 2024, 20.00 uur geeft de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging (EHAV) een concert Bij Barth in de Bartholomeuskerk in Poeldijk. Naast wat ingetogen nummers brengt het orkest voornamelijk de echte uitbundige accordeon hits ten gehore. Het wordt dus een vrolijk feest der herkenning!

De Eerste Hoekse Accordeon Vereniging bestaat uit ca vijftig leden en komen vanuit de hele regio. De Vereniging staat onder de bezielende leiding van Paula van Wanrooy. Paula is met haar zus Anny een begrip op accordeongebied in het binnen- en buitenland. In 1981 ronden De Zusjes van Wanrooy rondden beiden hun studie accordeon, aan het conservatorium succesvol af. In datzelfde jaar winnen ze als accordeon duo de wereldkampioenschappen in Frankrijk. Zij maken tournees over de hele wereld en van Japan tot Amerika zijn ze veelgevraagde artiesten.

De Eerste Hoekse Accordeon Vereniging bestaat uit meerdere orkesten. Deze avond treden het Grootorkest en het A-orkest op. Samen presenteren zij een vrolijk en veelzijdig repertoire. U moet dat zeker zelf komen beluisteren. Dus kom op 24 mei 2024 naar ons concert in “Bij Barth” en ……laat u muzikaal verrassen! Meezingen mag!

Dit concert is mede mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van:

“verenigde bedrijven vandervalk+degroot”.

 

Eerste Hoekse Accordeon Vereniging bij Bij Barth.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 inclusief de eerste consumptie.

Kaarten bestellen

Gegevens

Datum:
mei 24
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€7,50

Locatie

Bartholomeuskerk
Voorstraat 111
Poeldijk, Zuid-Holland 2685 EK Nederland
+ Google Maps
Copyright © 2022 Bij Barth