Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het verhaal van The Beatles, door Peter Vorrink

mei 31 @ 20:00 - 22:00

€10,00

Op vrijdagavond 31 mei 2024, 20.00 uur vertelt Peter Vorrink het verhaal van The Beatles. Peter is vanaf zijn 9e jaar al geïnteresseerd in de muziek van The Beatles. Hij had muzikale ouders en zijn interesse voor muziek begon zich al op jonge leeftijd te ontwikkelen. Hij was al snel enthousiast over de muziek van The Beatles.

In zijn show is ruimte voor de bekende successen, maar ook voor de (muzikale) missers in hun carrière. Met behulp van zijn gitaar legt Vorrink uit hoe bepaalde songs tot stand zijn gekomen. Peter Vorrink: “Als je ziet hoe ze begonnen met drie akkoordenliedjes en op het laatst heel complexe nummers maakten met een grote diversiteit aan instrumenten, die ontwikkeling is fascinerend. In mijn optiek heeft George Harrison zich bij The Beatles het meest ontwikkeld, als songwriter. Alles was gericht op Lennon en Mc Cartney – Harrison en ook Ringo Starr moesten echt knokken voor hun eigen composities. Maar uiteindelijk kreeg zeker George Harrison wel de erkenning die hij verdiende.”

Het begon allemaal toen Peter bij zijn eigen Ierse folkband, The Foxes, samen met Steven Drenth composities aanleverde. Hij liet zich hierbij inspireren door The Beatles.

Zijn bandleden moedigden hem aan om een lezing te geven over de Beatles omdat hij er zoveel van wist. Later is hij zijn programma gaan uitbouwen tot een voorstelling waarbij de zaal ook mag meezingen.

Kijk voor meer achtergrondinformatie ook op de site van Peter Vorrink.

De voorstelling begint om 20.00 uur, de deuren gaan open om 19.30.

Kaarten zijn HIER verkrijgbaar.

 

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€10,00

Locatie

Bartholomeuskerk
Voorstraat 111
Poeldijk, Zuid-Holland 2685 EK Nederland
+ Google Maps
Copyright © 2022 Bij Barth