Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef en beleef koopavond: Keep Poeldijk A-live

8 december 2022 @ 16:00 - 20:00

 

Keep Poeldijk A-Live Voorstraat Poeldijk

Proef en beleef koopavond: Keep Poeldijk A-live!

Donderdag 8 december 2022 van 16.00-20.00 zullen verschillende ondernemers in de Voorstraat en Jan Barendselaan zich presenteren in kerstsferen en ook Bij Barth zal aan dit leuke initiatief bijdragen. Een wandeling door de Voorstraat en de Jan Baar brengt u lekkernijen en muziek in kerstsfeer en de eerste 150 bezoekers zullen niet vertrekken zonder een heuse goodiebag. Van culinaire hoogstandjes van Keurslager Marco van der Hout, via een perfecte warme choco van BYNA Coffee & Conceptstore of misschien toch maar een Glühwein bij Vrienden of een vertrouwde oliebol van Van Malkenhorst. Het kan allemaal en sterker nog: een winterse soep van Snackpoint Poeldijk, speciaal voor dit evenement bereid, mag en zal niet ontbreken. En heeft u trek in Chinees, ook restaurant De Ster aan de Jan Barendselaan doet mee deze avond en buurman Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk zal authentieke Arabische hapjes aanbieden. Dus thuiskomen met een goed gevulde maag is gegarandeerd.

Maar 8 december is niet alleen voor de fijnproevers. Er zullen ook verschillende kerstartikelen te koop zijn. Pure Flower heeft voor deze dag haar tent Bij Barth opgezet en voor kerstversieringen en/of cadeaus kunt u terecht bij BYNA Coffee & Conceptstore en enkele gast-verkopers. Liever zelf iets maken? De deur van Tante Toos staat open voor stoffen, wol en meer. En op de Jan Barendselaan zijn Chris Waes, Beauty Mi, Beauty & Fashion by Do en Kledingreparatie en Stomerij Poeldijk ook geopend tot 20.00 uur.

De samenwerking voor Poeldijk A-live heeft er bovendien toe geleid dat dit jaar twee grote kerstbomen ons centrum in kerstsfeer zullen brengen. Voor een persoonlijke boodschap of (kerst)wens in deze bomen kunt u terecht Bij Barth en deze kunt u vervolgens in een van twee bomen ophangen. En als u daar toch bent, geniet van de live muziek en ga dan meteen even op de foto met de Kerstman en bekijk de levende kerststal. We hopen zo gezamenlijk in de donkere dagen van het jaar elkaar en onze bezoekers wat vrolijkheid te bieden en samen te concluderen dat Poeldijk voldoende te bieden heeft!

 

Gegevens

Datum:
8 december 2022
Tijd:
16:00 - 20:00
Copyright © 2022 Bij Barth