Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bakkie Bij Barth: De herder en zijn hond -door Lex Thoen-

februari 9 @ 10:00 - 12:00

Lex Thoen is sinds 2010 herder in het Midden-Delflandgebied. Dagelijks spreekt hij vele mensen en sommigen daarvan hebben een bijzonder verhaal. Die verhalen heeft hij nu gebundeld in een boek: ‘De herder en de hond’.

Op vrijdag 9 februari 2024 komt Lex op bezoek bij Bakkie Bij Barth en zal hij ons meenemen in het leven van een herder en vast een paar bijzondere verhalen met ons delen.

Lex geniet van de rust in Midden-Delfland, maar vooral ook van de ontmoetingen die hij heeft met mensen. “Dat zijn geen korte ontmoetingen van vijf of tien minuten, soms heb je ook hele gesprekken met mensen.”

In eerste instantie vertelde hij de verhalen die hij hoort alleen op verjaardagen. Later werd er vanuit de agrarische vereniging Vockestaert gevraagd of hij een blog wilde bijhouden. Dat wilde hij wel, zolang hij de technische dingen die daar bij komen kijken niet hoefde te regelen. Dat leidde tot een wekelijkse blog. “Later is dat ook een column geworden in de Midden-Delflandkrant. Nu zijn de verhalen gebundeld in een boek.”

Lees meer over het leven en werk van Lex Thoen op zijn website 

Komt u vrijdag 9 februari ook naar Bakkie Bij Barth? Meldt u zich dan aan via bakkie@bijbarth.nl of bel even: 0653714151. De koffiemorgen wordt gehouden in de Pastorie, het gebouw direct naast de Bartholomeuskerk aan de Voorstraat 111 in Poeldijk.

Gegevens

Datum:
februari 9
Tijd:
10:00 - 12:00
Copyright © 2022 Bij Barth