Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een ode aan het leven en Ramses Shaffy, door Guus Westdorp

oktober 20 @ 19:30 - 21:30

Bij Barth presenteert: Een ode aan het leven en Ramses Shaffy 

We Zullen Doorgaan’, door Guus Westdorp

Ramses Shaffy begroette Guus Westdorp steevast met ‘Dag lieve jongen, ben je daar weer…’ Gedurende 15 jaar had Guus vele intense  ontmoetingen met Ramses Shaffy. Ze kropen samen achter de vleugel, zongen en beleefden verhalen, huilend van het lachen en huilend om de wereld om hen heen. Ze hadden onmiskenbaar een klik, muzikaal en ook de wereld van verwondering deelden de twee. Kort nadat Ramses zijn laatste reis maakte verscheen Guus in de Nederlandse en Belgische theaters met zijn ‘Ramses, de liederen’. Toevalligerwijs moest het zo zijn. Nu, jaren later, blijft het heerlijk om de liedjes van Shaffy te vertolken. Op geheel eigen wijze neemt Guus u mee in uw herinnering.

Guus Westdorp was ondermeer pianist bij Toon Hermans, Liesbeth List en Bruno Brel. Ook maakte hij vele concertreizen, met als absoluut hoogtepunt zijn concert met de Zweedse Olivia Stevens in Carnegie Hall (NYC).

Wilt u hier bij zijn?
Dan kunt u zich aanmelden door 15,00 Euro over te maken op: NL90 RABO 0356 5021 47 o.v.v. We zullen doorgaan 20-10-23. De eerste consumptie is gratis, voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website www.bijbarth.nl Voor vragen kunt u ons mailen op activiteiten@bijbarth.nl of bellen 06 5371 4151.

Gegevens

Datum:
oktober 20
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Bij Barth

Locatie

Bartholomeuskerk
Voorstraat 111
Poeldijk, Zuid-Holland 2685 EK Nederland
+ Google Maps
Copyright © 2022 Bij Barth