Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Klassiek Bij Barth

mei 26 @ 15:00 - 16:30

€15,00
Vecinos foto

 

Zondagmiddag 26 mei 2024, 15.00 uur is het eerste concert in de serie Klassiek Bij Barth. Bij Barth hoopt jaarlijks een serie klassieke concerten te presenteren en daarmee een mooie traditie op te bouwen. Deze middag het eerste concert in deze serie met het Vecinos Strijkkwartet.

Het Vecinos Strijkkwartet bestaat uit eerste violist Hans van Haarst, tweede violiste Esther Papma, altviolist Marijn Zuurmond en celliste Sandra Desabandu. Violist Hans van Haarst begeleidt koren en operettes en maakte 35 jaar deel uit van het Residentie Orkest. Esther Papma studeerde viool aan het Conservatorium in Rotterdam en speelt bij verschillende professionele orkesten. Marijn Zuurmond is op 10-jarige leeftijd begonnen met vioolspelen. Hij volgde diverse masterclasses en speelde onder andere in het Nederlands Studenten Orkest. Sandra Desabandu studeerde cello aan het Conservatorium in Rotterdam, ook studeerde zij veel kamermuziek en speelde onder meer in het Nationaal Jeugd Orkest.

Deze middag spelen zij een gevarieerd programma met werken van diverse componisten; de Petite Suite, deel 4, ballet van Claude Debussy, het strijkkwartet Opus 76, nr. 2 van Joseph Haydn, Crisantemi van Giacomo Puccini en het strijkkwartet KV 157 van Wolfgang Amadeus Mozart.

De toegangsprijs bedraagt € 15,=  kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketkantoor

 

Gegevens

Datum:
mei 26
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€15,00
Copyright © 2022 Bij Barth