Passion Bij Barth druk bezocht

Op vrijdag 7 april bezochten ruim 400 bezoekers de voorstelling Concert met Passie, Passion Bij Barth. Inmiddels is het een traditie geworden dat Bij Barth rond de Paastijd een ‘Passion-achtige’ voorstelling organiseert. Dit jaar was deze vormgegeven met vooral klassieke muziek in plaats van popmuziek maar een duidelijk lichtere variant dan de Matthäus Passion.

De voorstelling was indrukwekkend. Het gebouw van de Bartholomeuskerk was binnen professioneel verlicht waarmee de voorstelling nog meer tot zijn recht kwam. En aan de muzikanten, zangers en danser lag het ook niet. Zelfs beide kerkorgels produceerden klanken en muziekstukken die je doorgaans niet verwacht.

Volgend jaar weer?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *